Üdvözlünk Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezésrss

Használat

Az oldal használata teljesen ingyenes, és ez a jövőben is így marad. Az oldalon található hirdetéseket bárki böngészheti, de a feltöltéshez már regisztrálni kell, vagy regisztráció nélkül is be lehet jelentkezni Facebook, Google, vagy Twitter profillal.

Keresés / Böngészés

A főoldal tetején található térképen az élő hirdetések (kosarak) jelölve vannak. Egy helyen lévő több kosarat távolabbi nézetben összevon a rendszer és számmal jelöli. A térképen történő nagyítással (egér görgetőjével vagy a térkép bal szélén található + – jellel).  Az Egyedi Ételfelkínálás és a Szervezett Ételosztás külön választható a térkép jobb alsó sarkában lévő pipákkal, alapértelmezetten mindkettő ki van jelölve. A térkép bal felső sarkában lehet településre keresni. A település beírása után Enter-t kell nyomni.

A térkép alatti keresővel lehet élelmiszerre keresni, de szóközzel elválasztva akár települést, irányítószámot, megyét és be lehet írni, vagy akár csak ezekre keresni. Pl. “alma békés”-t beírva a Békés megyében található almát tartalmazó felajánlásokat fogja listázni a rendszer.

Kapcsolatfelvétel a hirdetővel

A hirdetés oldalán (hirdetés címére kattintva) a hirdetés mellett a Kapcsolat fülön az űrlapot értelem szerűen kitöltve a rendszer a hirdetőnek e-mailben küldi el a beírt üzenetet. Az űrlap alján a robotok miatt kell a matematikai feladványt “megoldani”!

Hirdetés feladás (Kosár feltöltése)

Kosár feltöltéséhez regisztrálni kell, vagy bejelentkezni Facebook, Google, vagy Twitter azonosítóval.

Az Ételosztás.hu saját regisztrációs rendszerének működése: Itt http://etelosztas.hu/regisztracio/ meg kell adni egy felhasználónevet és egy e-mail címet, a rendszer a megadott e-mail címre küldi a generált jelszót, amit meg lehet (nem kötelező) változtatni itt: http://etelosztas.hu/profil/

Közösségi profillal történő belépésnél esetlegesen jóvá kell hagyni a belépést.

Belépés után a Kosár feltöltése (http://etelosztas.hu/kosar-feltoltes/) gombra kattintva lehet új hirdetést feladni.

1. Először a kosár helyének Megyéjét kell kiválasztani (külön Budapestet!), majd a Folytatás! gombra kell kattintani.

2. Ezután ki kell választani az ételosztás módját, ami alap esetben Egyedi ételfelkínálás. (Szervezett ételosztás esetén kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!)

3. Kosár címének a kosár rövid leírását adja meg. (Pl. “Friss füge”)

4. Kosár tartalmánál kérjük a felajánlás pontos leírását. Itt lehetőség szerint várjuk a szavatosság lejáratának dátumát is. (Pl. “5 kg füge, még 2 hétig fogyasztható”)

5. Ezután a felajánlás átvételi hely címének irányítószámát kell pontosan megadni. Azért kell a pontos irányítószám, hogy a térképen is jól jelenjen meg a felajánlás.

6. Település megadása következik, de megfelelő irányítószám esetén ez automatikusan kitöltődik.

7. Az utca+házszám (cím) megadása nem kötelező, de megkönnyíti a felajánlásra jelentkező dolgát.

8. Telefonszám megadása sem kötelező, de ha meg van adva, könnyebb felvenni a kapcsolatot a felajánlóval.

9. Lehetőség van képet, képeket (max. 3 db-ot) is feltölteni a felajánlásról. A képek mérete egyenként nem haladhatja meg az 1024 KB-ot (1 MB). Nagy méretű képeket itt lehet lekicsinyíteni pl.: http://www.kepatmeretezes.hu/ Képet feltölteni a Kép hozzáadása feliratra kattintva lehetséges. Képet feltölteni szintén nem kötelező, de ajánlott, sokkal hatékonyabb lesz úgy a hirdetés.

A Folytatás gombra kattintva leellenőrizhetjük a beírt adatokat, majd a Működési Szabályzat elolvasása után a Befejezés gombra kattintva máris élesedik a hirdetésünk.

Kosarunkat bármikor módosíthatjuk, törölhetjük belépés után a Kosárkezelő menüpontban.

Facebook